Om Zethino Jr

Trollkarlen, Artisten och magikern Zethino Jr (Kent Bylund)

Jag bor och är uppväxt i Västernorrland Örnsköldsvik och har haft Trolleri & Magi runt mig hela livet eftersom både min far Zethino (Henning) och min farbror Mac Tony (Ture) är magiker och de uppträdde tillsammans som Tony Brothers (Magiska bröderna) redan från 1970! Så jag har haft bra lärare inom magi redan från start! Så redan vid 10 års ålder fastnade jag och upptäckte hur rolig magins värld är. Sedan i skolan hade jag en klasskompis som också var intresserad av trolleri och vi började att trolla tillsammans och kallade oss då för Trick Friends och uppträdde tillsammans i flera år för att sedan uppträda var för sig! Vi hade våra första uppträdande och turné i Norrland vid 12  års ålder eller rättare sagt 1974 (nedan ett gammalt urklipp från 1974)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag hade trolleriet som hobby i många år och eftersom min far (trollkarlen Zethinosom lärt mig trolla och som även är min mentor så blev det att vi trollade tillsammans ibland och då som zethinos. Här nedan ett urklipp från mitten av 90 talet där vi trollar tillsammans.

zethino jr 90 tal

Vi har sedan utvecklat ett program där Zethino och zethino jr uppträder tillsamman då som både trollkarlar eller clownerna zethinos!

Nu 40 år senare sen jag lärde mig mina första trolleritrick så har min hobby blivit mitt jobb och det blir bara roligare och roligare. och min repertoar har blivit stor genom åren!  Jag uppträder på många olika events över hela Sverige. Men jag har även fått äran att trolla internationellt som bl.a. i  Turkiet  på semesterorten Marmaris och även några uppträdanden i (statsdelen Ulus Diskapi) i Ankara Turkiets huvudstad!

Jag erbjuder som trollkarl olika shower som t.ex.  Barntrolleri , Familjeföreställning ,Magisk show , Mingel trolleri , Företagsevent , Privata fester , Marknader , Trolleriskolor  eller varför inte en Clown som gör ballongfigurer eller kanske en trollande clown ! listan kan göras lång .

Jag har även en Web shop  http://www.zethino-magic.se/  Där jag säljer trolleritrick för såväl  nybörjare till den mer erfarne trollkarlen. Vi är registrerad sälj representant för Tora Magic Company och Black Magic Company produkter i Sverige!

 

Här nedan ett reportage från 2013

Direkt länk till  reportaget i tidningen 7

7an